Kundalini Yoga

Inhoud

Kundalini yoga wordt ook wel “happy yoga” genoemd. De dynamische oefeningen, ademhalingstechnieken, helende mantra’s en meditaties brengen je energie, vitaliteit en draagkracht. 
Vaak verminderen lichamelijke klachten en ben je in staat in je kracht te blijven tijdens woelige periodes in je leven. 

Wat kan je verwachten?

De lessen zijn heel afwisselend. Elke les heeft een ander thema. Sommige zijn heel rustig en zacht, terwijl andere up tempo en fysiek uitdagend kunnen zijn. Er is geen yogaervaring, maar wel een zekere fysieke fitheid vereist.
De les verloopt meestal als volgt: 

Wat is de uitkomst? 

Dankzij kundalini yoga kom je steeds meer in balans en sta je in directe verbinding met de zonnige kant van jezelf en van het leven. Regelmatige beoefening van deze yoga geeft je rust, een vrolijk gemoed en een energiek gevoel. Je intuïtie en vertrouwen in het leven nemen toe. 

Voor wie? 

Er is geen voorkennis verreist. Voor iedereen met een open mind die graag beweegt en van muziek en een vleugje spiritualiteit houdt. 

top

Data

Kundalini Yoga
8 lessen op woensdag van 9u30 tot 11u (1,5u)

Data: 

top

Locatie

In de cursusruimte op de zolder van Groepspraktijk Silta
Brugstraat 2
9190 Stekene

Meebrengen naar de les: 

top

Tarieven

Kundalini Yoga
Voor de reeks van 8 lessen van 1,5u: 105 euro.
Proefles: 13 euro   

top

Contactgegevens

Sofie Jambers

03/ 336 37 20
sofie_jambers@telenet.be

Inschrijven:
https://www.maanyoga.be/inschrijven/

Sofie Jambers
Na mijn universitaire studies verdiepte ik me in verschillende natuurlijke geneeswijzen, yoga en meditatie. In 2007 startte ik met het doceren van aromatherapie, herborist en Bachbloesems aan volwassenen. Momenteel geef ik yoga teacher trainingen bij het Centrum Voor Avondonderwijs en wekelijkse yoga lessen op verschillende locaties.  

top

www.maanyoga.be

top