MULTIDIMENSIONAAL VERBINDEN

Inhoud

Volg de 5-daagse training Multidimensionaal verbinden! start op 26 mei a.s.

Tegenwoordig, in deze uiterst competitieve samenleving, worden mensen onder veel stress en druk gezet, het leven wordt in een snel tempo uitgevoerd en als gevolg daarvan zijn de geest en het lichaam van de ziel niet meer in balans.

Mensen worden gedreven door eisen en normen die anderen stellen door werk, advertenties, vrienden en familie. Veel mensen hebben geen tijd om vrede te vinden of om zich af te stemmen op hun natuurlijke en instinctieve innerlijke geleidingssysteem. Hoewel mensen hebben gehoord van de term 'buikdrift' of intuïtie, weten ze niet wat het is of houden ze er geen rekening mee. Mensen zijn zich niet bewust dat intuïtie onze natuurlijke verbinding is met de wijsheid van de natuur, een natuurlijk mechanisme of overlevingsinstinct dat ons in de juiste richting leidt om het potentieel en geluk in het leven te maximaliseren.

Veel mensen zijn de afgelopen decennia ontheemd geraakt van hun natuurlijke instinct of innerlijke geleidingssysteem als levens, zijn met moderne technologie gemakkelijker geworden en overleven is niet langer afhankelijk van ons instinct. Mensen hebben in plaats daarvan gekeken naar logica en redeneren en zijn gewend om beslissingen te nemen met hun hoofd, waardoor logica in plaats van innerlijk gevoel de boventoon voert bij het nemen van beslissingen.

5-daagse Training Multidimensionaal Verbinden! 

Met cursusmap met interessante informatie.

Op zondag 26 mei 2019 gaan we op onze 1eontdekkingsreis.

Programma o.a.:

- mediumschap o.a.: Nee, je wordt geen medium, maar je leert wel hoe het werkt. En je leert hoe te communiceren met dierbaar overledenen, wat is psychometrie en vele andere leuke oefeningen. 

- NLP communiceer nog beter: o.a.: wat is jouw communicatiemodel, hoe communiceer je.. en hoe communiceren anderen in de tijdlijn.

- Familieopstellingen (relatie, ziekte/symptoom, werk en nog vele andere mogelijkheden).

- Meditatie en Healing en Innerlijke Kind.

- Healing en de kracht van bomen in het bos van Kalmthout Arboretum.

Jouw proces staat centraal. 

Wil je meer informatie over deze bijzondere training in een kleine groep, waarin je gaat ontdekken wat multidimensionaal verbinden is stuur mij dan een mail. Het zullen bijzondere dagen gaan worden.

Hier kan je een getuigenis zien.

top

Data

Data:     26 mei, 30 juni, 29 september, 20 oktober en 17 november 2019      

Aanvang:   10.00 uur – 17.00 uur

top

Locatie

Groepspraktijk SILTA, Brugstraat 2, 9190 Stekene

top

Tarieven

Minimaal 4 personen, Maximaal 8 personen, UITERIJK aanmelden voor 10 mei a.s.

Bij aanbetaling van 150 euro is je plaats vastgelegd.

Prijs:   € 650, = incl.  Koffie, thee, vegetarische soep, brood zelf meenemen.  Incl. toegang tot het Arboretum in Kalmthout en map met informatie over de onderwerpen.

top

Contactgegevens

Karin Uiling-Hendriksen

Gecertificeerd NLP Coach NTINLP Gildelid voor professionals

Systemisch werker (o.a. relatie, ziekte en symptoom opstellingen en organisatie opstellingen)

Erkend internationaal medium/ trance healer SNU (Spiritual National Union) Stansted, UK

Contactpersoon Gemeente Zeist, patiëntenvereniging  Hersenletsel.nlwww.hersenletsel.nl

Ambassadrice HersenStrijdFonds, www.hersenstrijd.org

karinuiling@gmail.com

0031622563377

www.paisho.eu       info@paisho.eu

https://www.facebook.com/pg/karin.uilingpaisho

top

Wie is Karin Uiling-Hendriksen

Karin is geboren in 1958, in Zeist. Haar werkachtergrond ruim 25 jaar begeleiden van mensen met grote achterstand op de arbeidsmarkt en sociale activering. Haar laatste baan van adviseur wonen en werken in Europa voor de EU Europese Commissie.

Als kind was Karin al helder voelend en helderziend, geboren op een bijzonder plek in Zeist. Door haar levensreis in haar leven heeft zij veel ervaring opgedaan op allerlei vlak. In 1995 val van de trap (o.a.: afasie, verlamd) baby verloren (zwangerschap bijna 6 maanden) en haar vader overleed na kort ziekbed aan longkanker (asbest) in 1 jaar tijd. 

Karin is toen in 1998 naar docenten van Arthur Findlay College in Stansted, UK Engeland gegaan en nog vele andere opleidingen gevolgd, o.a.: NLP in Nederland en America en Familieopstellingen in Duitsland en werkte ook met paarden. Inner Child Therapeut.

Sinds 2007 is zij ZZP-er. 

In 2016 is zij weer van de trap gevallen en heeft toen een zware hersenkneuzing opgelopen oftewel Traumatisch Hersenletsel. Wakker geworden op de IC in Tilburg daarna bijna 3 weken UMCU. Voor mensen zoals Karin met geen zichtbare schade op de scans en MRI is het een hele zoektocht hoe met de restverschijnselen om te gaan, omdat hiervoor nog geen goede begeleiding bestaat Zij heeft zelf hard gewerkt aan haar herstel en nog steeds Dit jaar zal zij met haar Stichting starten om het meer bekendheid te geven.

Karin staat er voor jou en luistert en voelt wat jij nodig hebt, haar trainingen zijn bijzonder en anders dan anderen. Wat dat precies is, kun je zelf komen ervaren.

top