Dicht bij jezelf met yoga en meditatie

Inhoud

Ben jij op zoek naar meer diepgang, energie en flow in je leven? Vind je het leuk om door middel van yoga en meditatie aan jezelf en bewustwording te werken?

Het lesprogramma bestaat uit:

Wat kan je verwachten? 

Afwisselende en dynamische lessen, waarin verbinding, yoga, muziek en meditatie centraal staan. 

Je leert:

Wat is de uitkomst? 

Je ontdekt je eigen kracht en potentieel en komt dichter bij je (ware) zelf. Je krijgt yoga, ademhalings- en meditatietechnieken aangeleerd om negatieve overtuigingen en vastgeroeste patronen los te laten. Je krijgt tools aangereikt om jezelf in balans te brengen. Je welbevinden zal toenemen, omdat je ook leert hoe je thuis zelf aan de slag kan met kundalini yoga en meditatie. Je werkt met intenties en de kracht van je gedachten. 

Voor wie?  

Er is geen voorkennis verreist. Voor iedereen die graag lekker in z’n vel wil zitten en bereid is daarvoor regelmatig aan yoga te doen. 

 

top

Data

8 lessen op zaterdag van 10 -13u

Data: 

Kom je graag kennismaken?

Kennismakingsworkshop: zaterdag 22 februari 2020 van 10u00 tot 12u30. Bijdrage: 35 euro (gratis als je aansluitend inschrijft voor de ganse training)   
Uiterste inschrijvingsdatum voor de workshop: 19 februari. 

top

Locatie

In de cursusruimte op de zolder van Groepspraktijk Silta
Brugstraat 2
9190 Stekene 

top

Tarieven

Early bird tot 22 februari: 325 euro

Na 22 februari: 375 euro    

Inclusief syllabus, drank en versnaperingen. 

top

Contactgegevens

Sofie Jambers

03/ 336 37 20
sofie_jambers@telenet.be

Inschrijven:
https://www.maanyoga.be/inschrijven/

Sofie Jambers
Na mijn universitaire studies verdiepte ik me in verschillende natuurlijke geneeswijzen, yoga en meditatie In 2007 startte ik met lesgeven aan volwassenen. Mijn eerste passies waren aromatherapie, herborist en Bachbloesems. Later doceerde ik coaching en psychologiein de opleiding gezondheidscoach bij Syntra. Momenteel geef ik yoga teacher trainingenbij het Centrum Voor Avondonderwijs en wekelijkse yoga lessenop verschillende locaties.   

top

www.maanyoga.be

top