Agnes De Ryck

Contactgegevens

0474 868 379

agnes.deryck@silta.be

Zittijden

enkel op afspraak - dinsdag

Opleiding en werkervaring

Ik ben Agnes De Ryck (27/09/1972).

In 2018 ben ik afgestudeerd als Osteopaat D.O. aan de Belgian School of Osteopathy (BELSO). 
MRB 409 Erkenningsnummer 0/90642/53/000

De laatste 2 jaar van de opleiding heb ik onderzoek gedaan naar de invloed van osteopathie bij urogenitale bewegingsverliezen bij vrouwen. Hierbij heb ik de unieke kans gekregen om onder begeleiding van Dhr. Cornelissen (Osteopaat D.O.) mij te kunnen specialiseren in de uro-gynaecologische osteopathie.

Sinds 2010 heb ik een eigen praktijk waarin ik ruime ervaring opdeed als gezondheidstherapeute. Aanleiding daarvoor waren mijn studies in de Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg waar ik het diploma V.G.L.-Gezondheidsconsulente behaalde met een thesis over Fibromyalgie (2010). 

Ook behaalde ik het diploma van beroepsbekwaamheid als Hypnotherapeut (2011) bij Raymond Stulens en bij Syntra Midden Vlaanderen behaalde ik een diploma beroepsbekwaamheid masseuse (2010). Verder werd ik  ‘Licensed Master Practioner of Neuro Linguistic Programming’. (Ravisie Nederland 2011).

Dit pakket aan kennis en ervaring, samen met mijn ambitie en mijn holistische kijk op de mens en zijn gezondheid gaf de aanzet om in 2012 te starten met de opleiding osteopathie. 

Het afronden van deze opleiding is niet een einde maar een nieuw begin dat ook een start is naar verdieping in het onderwerp.
Hiervoor blijf ik mij steeds bijscholen:

-        Postgraduaat: Osteopathie bij baby en kind – Hanne De Ruyck (Causomatics) 2017

-        Postgraduaat: Osteopathie bij baby en kind – Patrick Roels (Belso) 2018


Ik werk bij Silta op dinsdag (enkel na afspraak)

top

Tarieven

50 € per behandeling (30 à 45 minuten)

Na elke consultatie krijgt u een ‘attest osteopathie’ dat u kan aanbieden aan uw ziekenfonds. Er is tussenkomst voorzien van 10 euro per consultatie met een minimum van 5 en een maximum van 10 consultaties per kalenderjaar, afhankelijk van bij welk ziekenfonds u bent aangesloten.

Voor een osteopathische behandeling is geen medisch voorschrift vereist.

Indien u een afspraak niet minstens 12 uur op voorhand hebt geannuleerd, dan zal de behandeling worden aangerekend.

top