Eveline Lerno

Contactgegevens

0478 25 84 11

eveline.lerno@silta.be

Opleiding en werkervaring

Ik ben Lerno Eveline (°1977) 

Gedreven om aan de diepere oorzaak van lichamelijke klachten te werken koos ik na mijn studies kinesitherapie om acupuncturist te worden. Ondertussen heb ik 18 jaar ervaring en heb ik een specifieke aanpak om met acupunctuur opnieuw balans te brengen in je energie circulatie. Ik ben er van overtuigd dat ons lichaam signalen geeft, samen met jou maak ik er werk van om deze correct te interpreteren zodat de acupunctuurbehandeling in combinatie met inzicht in jezelf helend werkt.

Mijn aanpak is er ook op gericht om mensen hun zelfgenezend mechanisme te ondersteunen en je in staat te stellen therapie onafhankelijk te worden. 

Ook Hartcoherentie is zo een methode die ervoor zorgt dat je zelf  invloed hebt op je stressmechanisme, je leert je emoties verwerken en brengt balans in de werking van je hersenen via je hart. Dit alles door een eenvoudige ademtechniek die ik je aanleer.

Ik volg jaarlijks bijscholingen en opleidingen ;welke dit zijn kan je terugvinden op de website van mijn eigen praktijk Veerkracht te Sint-Pauwels:  www.evelinelerno.be

top

Tarieven

Hartcoherentie: steeds te volgen in 4 sessies :  sessie 1 : 75 min/ 75 €

                                                                     sessies 2-3-4 : 60 min / 50€

                                                                     extra opvolg sessies 50€

Er zijn  mogelijkheden tot  tegemoetkoming via uw ziekenfonds.

top