Jacintha-Daphne Dijkstra

Contactgegevens

0472 01 34 93

jacintha.dijkstra@silta.be

Zittijden

op afspraak

Opleiding en werkervaring

Mijn naam is Jacintha Dijkstra en ik ben loopbaanbegeleider. Ik heb ruim 10 jaar gewerkt als HR manager/ HR Business Partner en ken daarom de Belgische arbeidsmarkt zeer goed. Daarnaast heb ik ook een Bachelordiploma Toegepaste Psychologie. Mijn aanpak ligt dan ook in een empathische benadering enerzijds en een optimaal gebruik van de kansen die de arbeidsmarkt biedt anderzijds. Wat je loopbaanvraag ook is, ik stippel graag samen met jou een traject uit, zodat we jouw vragen beantwoord krijgen.

Ik werk via gemandateerd loopbaancentrum Diaspoor (www.diaspoor.be). Bij Diaspoor richten we ons op de kernvragen: ‘wie ben ik?’, ‘wat wil ik?’ en ‘wat kan ik?’. Van daaruit kijken we aan welke zaken jij wilt gaan werken. Neem gerust eens vrijblijvend contact met mij op. Ik kijk er alvast naar uit je te mogen leren kennen.

www.jdcoach.be

top

Tarieven

LOOPBAANCHEQUE

Ik ben gemandateerd als erkend centrum voor de VDAB. Hierdoor kan je de begeleiding betalen met loopbaancheques van de Vlaamse overheid. Kostprijs: 40 euro per cheque van vier uur, Je hebt recht op twee cheques om de zes jaar.

De voorwaarden 

Hoe de loopbaancheques van de Vlaamse overheid bestellen?

of vraag het mij, ik help je graag verder

top