Janneke Coolen

Contactgegevens

03 779 69 27 - Gsm 0494 04 98 73

janneke.coolen@silta.be

Zittijden

Dinsdag overdag en avond

Opleiding en werkervaring

Mijn naam is Janneke Coolen (geboren in 1956). Ik heb psychologie gestudeerd aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen en ben afgestudeerd in de richtingen Klinische Psychologie en Cultuur- en Godsdienstpsychologie. Daarna heb ik nog verschillende meerjarige psychotherapieopleidingen gevolgd: een opleiding tot bondingpsychotherapeute, een opleiding contextuele therapie, relatie- en gezinstherapie, traumaverwerking (EMDR level I) en tot slot een opleiding tot mindfulness- en compassietrainer. Verder volgde ik nog diverse bijscholingscursussen rond psychodrama, Pessotherapie en psychoanalytische relatietherapie. 

Jarenlang ben ik werkzaam geweest in diverse instellingen voor geestelijke gezondheidszorg en in 1989 ben ik daarnaast begonnen met een zelfstandige praktijk als psychologe en psychotherapeute. 

Je kunt bij mij terecht voor individuele therapie, relatietherapie, opvoedingsadvies, mindfulness (individueel of samen met je partner) en levensbeschouwelijke vragen. Meer informatie over mijn ervaring en hulpverleningsaanbod kun je vinden op de website www.psycholoogcoolen.be.

top

Tarieven

* Individuele therapie / mindfulnesscursus individueel (+ € 25 cd-box)  -  € 55 per sessie / 50 minuten

* Relatietherapie / mindfulnesscursus met partner (+ € 25 cd-box)  -  € 65 per sessie / 60 minuten

 

Afspraak annuleren of verzetten

Ik heb er alle begrip voor als een afspraak door omstandigheden niet kan plaatsvinden, maar ik vraag je dan wel om mij minimaal 48 uur op voorhand hiervan te verwittigen. Zo kan ik je plaats eventueel nog doorgeven aan iemand anders. Als een afspraak minder dan 48 uur op voorhand wordt afgemeld of verplaatst, wordt de helft van de sessie aangerekend ongeacht de reden. Dit ter bescherming van mijn agenda en inkomen. Als je de afspraak vergeet of als je afbelt als de sessie begonnen is, wordt de volledige sessie aangerekend.

Dank voor je begrip.

 

Lid van de Belgische Federatie van Psychologen (BFP) en de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP)

Erkenningsnummer psychologencommissie 562104038

Ondernemingsnummer 0812.845.548

top