Laurien Ost

Contactgegevens

0474 02 32 93

laurien.ost@silta.be

Opleiding en werkervaring

Ik ben Laurien Ost (1995) en ik ben afgestudeerd aan de Universiteit Gent in 2018 als Master in de klinische psychologie. Op basis van mijn stage op het Universitair Centrum Kind & Adolescent heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in het werken met kinderen en jongeren. In oktober 2018 ben ik gestart aan de tweejarige permanente vorming eerstelijns psychologische zorg.

Momenteel engageer ik me ook als vrijwilliger bij Missing You Vzw. Als vrijwilliger ben ik één van de begeleidsters van de maandelijkse creatieve kinderpraatgroep in Sint-Niklaas.

Binnen Silta kan je bij mij terecht voor psychologische begeleiding van kinderen en jongeren voor verschillende soorten klachten en ervaren moeilijkheden. Sommige kinderen en jongeren zullen eerder emotionele moeilijkheden ervaren zoals angsten, verdriet, laag zelfbeeld, faalangst,… Andere kinderen en jongeren zullen eerder gedragsproblemen ervaren zoals woedebuien, opstandig gedrag, impulsiviteit,… Daarnaast kunnen kinderen en jongeren die moeilijkheden ervaren in rouwverwerking bij mij terecht. 

top

Tarieven

€55 per consultatie (50 minuten). Voor kinderen en jongeren is er een gedeeltelijke terugbetaling mogelijk afhankelijk van de mutualiteit waarbij u bent aangesloten. 

We hebben er alle begrip voor dat een afspraak door omstandigheden niet kan plaatsvinden. We vragen je dan wel om ons minimum 48 uur op voorhand te verwittigen. Indien u minder dan 48 u op voorhand wenst te annuleren of verplaatsen betaalt u € 25, hetzij bij de eerstvolgende afspraak, hetzij per overschrijving. Als u de afspraak vergeet of als u afbelt als de sessie begonnen is, betaalt u de volledige sessie, ongeacht de reden. Dit ter bescherming van onze agenda en ons inkomen.

Bedankt voor uw begrip!

top