Lynn Coppens

Contactgegevens

0472 57 49 05

lynn.coppens@silta.be

Zittijden

Woensdag namiddag en avond. Enkel op afspraak.

Opleiding en werkervaring

Ik ben Lynn Coppens (1992) en studeerde af als klinisch psycholoog aan de universiteit van Gent. Mijn stage liep ik in psychiatrisch centrum Sint-Hiëronymus in Sint-Niklaas op de afdeling persoonlijkheidsstoornissen in combinatie met verslaving, angst of depressie. Hierbij deed ik ervaring op met diagnostiek en het begeleiden van groepssessies omtrent emotie-regulatie, depressie, … Daarnaast deed ik ook individuele therapie van waaruit mijn sterke interesse hiervoor nog verder gegroeid is.

Vanuit die interesse ben ik bezig met een 4-jarige opleiding postgraduaat in de integratieve psychotherapie. Hierbij gaat men uit van de integratie van de verschillende psychotherapeutische stromingen en het groei-vermogen van de mens. Ik koos voor deze opleiding om te leren werken vanuit een zo breed mogelijk kader om mensen te helpen hun eigen groei en ontwikkeling te bevorderen.

Verder heb ik reeds ervaring als onco-psycholoog in verschillende ziekenhuizen. Als onco-psycholoog begeleid ik kankerpatiënten en hun naasten doorheen hun traject van diagnose, behandelingen, revalidatie en palliatief.

Naast mijn werk in Silta werk ik ook nog als zelfstandig psycholoog in een groepspraktijk in Beveren en als onco-psycholoog bij GZA Sint-Augustinus in Antwerpen.

Ik richt mij voornamelijk op (jong)volwassenen in individuele therapie en je kan bij mij terecht met vragen omtrent angst, zelfvertrouwen, depressie, identiteit, verlies, persoonlijke groei, stress, omgaan met ziekte, …

top

Tarieven

Individuele therapie : € 55 per sessie / 50 minuten


Afspraak annuleren of verzetten

Ik heb er alle begrip voor als een afspraak door omstandigheden niet kan plaatsvinden, maar ik vraag je dan wel om mij minimaal 48 uur op voorhand hiervan te verwittigen. Zo kan ik je plaats eventueel nog doorgeven aan iemand anders. Als een afspraak minder dan 48 uur op voorhand wordt afgemeld of verplaatst, wordt de helft van de sessie aangerekend ongeacht de reden. Dit ter bescherming van mijn agenda en inkomen. Als je de afspraak vergeet of als je afbelt als de sessie begonnen is, wordt de volledige sessie aangerekend.

Dank voor je begrip.


Lid van de Belgische Federatie van Psychologen (BFP) en de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP).
Erkenningsnummer psychologencommissie: 922117002

top