Vicky Reynaerts

Contactgegevens

0468 235 765

vicky.reynaerts@silta.be

Zittijden

woensdagavond en zaterdagvoormiddag

Opleiding en werkervaring

Ik ben Vicky Reynaerts, geboren in 1991 te Merksem. Ik behaalde het diploma Master in de Klinische Psychologie, afstudeerrichting Levenslooppsychologie aan de Vrije Universiteit Brussel. In september 2017 ben ik gestart met  een postgraduaat gezins, -relatie en systeemtherapie bij IPRR (verbonden aan Thomas More Mechelen).

Naast mijn werk in de groepspraktijk Silta, werk ik als kinderpsychologe in het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling te Antwerpen. In deze job spreek ik met ouders, kinderen, jongeren, grootouders, ... over kindermishandeling en kindermisbruik met als doel veiligheid voor kinderen te installeren. Daarnaast ga ik voor deze gezinnen op zoek naar de hulpverlening die zij nodig hebben zodat het kind kan opgroeien in een veilige omgeving. Verder coach ik hulpverleners wanneer zij vragen hebben over kindermishandeling en/of misbruik.

Je kan bij mij terecht voor psychologische begeleiding met kinderen en jongeren en voor ouderbegeleiding. In het kader van psychologische begeleiding kan er gewerkt worden rond problemen die met de ontwikkeling te maken hebben, angsten, gedrags- en emotionele problemen, vragen rond opvoeding, leerproblemen, … Tijdens de begeleidingen wordt niet alleen gekeken naar het individu, maar wordt er ook rekening gehouden met de context waarbinnen het kind functioneert. 

Tot slot kan u ook bij mij terecht voor relatietherapie. Wanneer je als koppel moeilijkheden ervaart om te communiceren en de verbinding kwijt bent (al dan niet door een gebeurtenis), kan je bij mij terecht om dit opnieuw te vinden. 

 

top

Tarieven

€55 per consultatie (50 minuten) – Voor kinderen en jongeren is er een gedeeltelijke terugbetaling mogelijk afhankelijk van de mutualiteit waarbij u bent aangesloten.  Vraag meer advies bij uw mutualiteit. 

€65 per consultatie (60min) voor relatietherapie. 

Een afspraak verplaatsen of annuleren kan kosteloos tot 48 u voor uw geplande afspraak. Zo kan ik uw plaats eventueel nog doorgeven aan iemand anders. Indien u minder dan 48 u op voorhand wenst te annuleren of verplaatsen betaalt u € 25, hetzij bij de eerstvolgende afspraak, hetzij per overschrijving. Als u de afspraak vergeet of als u afbelt als de sessie begonnen is, betaalt u de volledige sessie.

top