Dolfijnen - Walvissen - Mensen in Verbinding

Inhoud

Wat voor wezens zijn dolfijnen en walvissen? Kunnen wij met hen communiceren, zwemmen, spelen en samenwerken? Willen zij dat ook? Hoe zien zij mensen?

Wetenschappers hebben ontdekt dat walvissen en dolfijnen intelligente en zelfbewuste zeezoogdierenzijn, die de geluidsecho’s die terug komen van hun sonar ervaren als ruimtelijke beelden. Dolfijnen enwalvissen hebben grote hersenen, die sterker geplooid zijn dan de onze. Net als wij hebben ze de juiste bedrading in hun hersenen om invoelende (empathische) en sociale wezens te zijn die liefde en compassie kunnen voelen, maar ook kunnen lijden. Hun hersenen hebben de bedrading voor spraak, bewuste gedachten en toekomstplanning.

Intuïtieve, gevoelige mensen voelen de energie van deze dieren en van hun groep. Ze wisselentelepathisch-holografisch informatie uit met walvissen en dolfijnen. Dit kun jij ook leren! Uit zulke contacten komt onder andere naar voren, dat walvissen en dolfijnen met ons willen samenwerken in persoonlijke en gezamenlijke innerlijke groei en in het herstellen van ons leefmilieu en klimaat. Wanneer we met hen gaan zwemmen op een respectvolle manier, verwelkomen ze ons in hun pod (familiegroep). Dolfijnen en walvissen maken in iedereen die kwaliteiten wakker die ze zelf zo duidelijk belichamen: intense vreugde, humor, speelsheid, liefde, wijsheid, genieten en een warm groepsgevoel.

En dan zijn er de verhalen, door alle tijden heen: dolfijnen en walvissen die overboord geslagen mensen redden, die zwemmers beschermen tegen haaien en vissers helpen met vissen. Dolfijnen en walvissen die mensen op zee de weg wijzen. Dolfijnen die ons zelfgenezend vermogen stimuleren. Als je dolfijnen en/of walvissen ontmoet vanuit een boot of vanaf de waterkant of, sterker nog, als je met hen zwemt, ervaar je een intense vreugde en gebeurt er van binnen nog veel meer.

Dit alles zal op een niet-technische wijze verteld en ervaren worden op deze lezing. Deze wordt rijkgeïllustreerd met eigen ervaringen en beelden, onder andere van een hele bijzondere week met wildedolfijnen en walvissen die afgelopen zomer plaatvond de Azoren. Duik in de mooie, fascinerende wereld van de walvissen en dolfijnen en voel je in verbinding met hen! Er zal tijd zijn voor vragen, meditatie en uitwisseling van ervaringen.

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker en verdiept zich al 40 jaar in biologie, bewustzijn en innerlijke groei. Zij heeft vele bijzondere ervaringen gehad met walvissen en dolfijnen en ontdekt dat deze ons kunnen helpen mooie kwaliteiten in onszelf naar voren te laten komen. Saskia organiseert reizen om (respectvol!) te zwemmen met wilde dolfijnen in de Azoren.

top

Data

Kom het horen in deze lezing in Stekene (België), op zaterdag 16 februari 2019, 14u-17u.
Inloop
vanaf 13.30 uur. 

top

Locatie

Groepspraktijk Silta, Brugstraat 2, 9190 Stekene (België)

top

Tarieven

Entreeprijs: € 15,00 p.p. 

top

Contactgegevens

Organisator: Valérie Pas, http://www.planetohm.be .

Aanmelden bij Saskia Bosman, http://inspiradiance.nl/aanmelden/ of inspiradiance@gmail.com .

De lezing zal bij voldoende belangstelling opgevolgd worden door een workshopdag in Stekene.

top