Vinyasa Yoga en Yin Yoga

Inhoud

Yoga is een manier om tijd door te brengen met onszelf en thuis te voelen in ons lichaam. Het is een manier om bewustzijn, kracht, flexibiliteit en optimale lichaamshouding te ontwikkelen maar ook nieuwsgierigheid, respect en mildheid. Yoga richt zich niet alleen op fysieke gezondheid maar ook op algemeen welzijn. Omdat we veel meer zijn dan botten en spieren alleen worden adem, energie, emoties en geest geintegreerd in de les. De vaardigheden die we leren tijdens het beoefenen van yoga zorgen ervoor dat we meer belichaamd en meer authentiek in het leven kunnen staan. 

Vinyasa yoga is dynamisch. Het is bewegingsgericht, speels en maakt je lichaam sterker. Deze les is ideaal voor mensen met een eerder ​​zittende levensstijl en perfect voor degenen onder ons die geneigd zijn te overdenken!

Yin yoga is rustig. Het stimuleert flexibiliteit, ontvankelijkheid en overgave. We blijven gedurende enkele minuten in zittende en liggende houdingen en verkennen eenvoudige bewegingspatronen. Zeer geschikt voor diegenen die behoefte hebben aan rust, herstel en zelfzorg. 

Barbara Mullin 

Ik werd geboren in Australie en verhuisde voor mijn danscarriere eerst naar Nederland en later naar Belgie. Twintig jaar later staat beweging nog steeds centraal in mijn leven, woon ik te Hulst en geef ik yogalessen, workshops en opleidingen.

top

Data

Lestijden

Donderdag vanaf 23 januari 2020

9:30 - 10:30 Vinyasa Yoga

10:45 - 11:45 Yin Yoga

Instappen is steeds mogelijk.

De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, van beginners tot meer ervaren studenten. Het is niet nodig om van tevoren te registreren. Indien het je eerste les is kom je best 10 minuten eerder zodat je rustig kan installeren.

Als je een blessure/ziekte hebt of als je zwanger bent, geef dan vooraf een seintje zodat we kunnen bekijken of de les voor jou geschikt is.

top

Locatie

De lessen gaan door in de cursusruimte op zolder. Je kan beneden binnenkomen zonder bellen en doorlopen naar boven. Als de zolderdeur openstaat kan je binnen, anders is de vorige les nog even bezig. Wacht dan even in stilte op de gang. We doen yoga in makkelijke rekbare kleren en op blote voeten. Een yogamatje kan je de eerste keren lenen. Drinken doe je best voor de les. Nadien wacht er een lekker theetje op je!

top

Tarieven

5 lessen 55€ (11€/les)

10 lessen 100€ (10€/les)

losse les 12€ (als je daarna een beurtenkaart neemt, dan is het tarief min 12€)

top

Contactgegevens

contactpersoon

mullinbarbara@yahoo.com.au

tel: 0499 723 820

top