Basisopleiding holistische coaching

Inhoud

Een holistisch coach kijkt naar de mens als geheel en heeft de overtuiging dat lichaam, geest en ziel (body, mind and soul) onlosmakelijk verbonden zijn met elkaar. 

Holistische coaching is geen methode maar een visie. Voor een holistisch coach is elke cliënt een totale, unieke persoon met eigen talenten en mogelijkheden. Een holistisch coach helpt mensen om tot de beste versie van zichzelf te komen en heeft daarbij aandacht voor lichaam (ademhaling, voeding, hydratatie,...), geest (inzicht, wilskracht, aanvaarding, motivatie, verbinding, relaties,...) en ziel (bewust-zijn, spiritualiteit,...).

De basisopleiding holistische coaching is een zoektocht naar en een verdieping van jezelf. Aan de hand van diverse methodieken en modellen, komen we tot jouw essentie. Pas wanneer jij jezelf ten volle kent en wanneer jij jezelf in liefde kan omarmen, kan je vol zelfvertrouwen iets betekenen voor een ander. 

Om aan deze opleiding deel te nemen is er geen voorkennis vereist. De enige vereisten zijn: het hebben van een groot hart voor anderen en de bereidheid om naar jezelf te kijken. 

Na de basisopleiding holistische coaching kan je ervoor kiezen om een vervolmaking tot holistisch levenscoach (lifecoach) of holistisch kindercoach te volgen. 

top

Data

op dinsdagen van 18u30 tot 21u30 in de periode van 05/03/2024 tot 11/06/2024

maart: 05, 12, 19 en 26
april: 16 en 23
mei: 07, 14, 21 en 28
juni: 04 en 11

top

Locatie

Polyvalente ruimte Groepspraktijk Silta

top

Tarieven

De kostprijs voor de opleiding (12 lessen) bedraagt 579,00 euro. 

Bij aanvang van de opleiding ontvang je een digitale syllabus. Koffie/thee/water tijdens de lessen zijn inbegrepen. Wie slaagt voor het examen en de eindopdracht ontvangt een certificaat.

top

Contactgegevens

Inschrijving:

Om de kwaliteit van de opleiding hoog te houden, is het aantal deelnemers beperkt tot 12.
Inschrijven voor deze opleiding kan door storting van het juiste bedrag op het rekeningnummer BE61 9734 5319 2017 van Balanced Woman. Vermeld hierbij 'Coach basis + jouw naam'.
De inschrijving is pas volledig na storting van het cursusgeld.
Bijkomende informatie over de inschrijving en eventuele terugbetaling kan je terugvinden onder de algemene voorwaarden op de website www.balancedwoman.be

Meer informatie: 

www.balancedwoman.be, 0483/819899, balancedwomanbelgium@gmail.com of kom naar één van de gratis informatiedagen.

Gratis informatiedagen: 

Onder het genot van een hapje en een drankje maken we persoonlijk kennis met elkaar. Je kan bladeren doorheen de verschillende cursussen en je ontdekt de polyvalente ruimte van Groepspraktijk Silta, waar de lessen worden gegeven. Uiteraard is er mogelijkheid tot het stellen van vragen. 

De datum van de informatiedag (februari) wordt nog bekend gemaakt.

De informatiedagen zijn gratis, doch vooraf inschrijven per telefoon 0483/819899 of mail balancedwomanbelgium.be is noodzakelijk! 

top

www.balancedwoman.be

top