Anita De Ronde

Contactgegevens

0485 46 56 56

anita.deronde@silta.be

Zittijden

ENKEL nog ONLINE sessies

Opleiding en werkervaring

Ik ben Anita de Ronde, geboren in 1960 en ik ben werkzaam als psychotherapeute bij groepspraktijk Silta in Stekene en in De Praktijk in Lier.
De interesse in de menselijke psyche, in onze drijfveren en onderlinge verhoudingen heb ik altijd gehad. Ik heb lange tijd in het buitenland gewoond en dat heeft mijn kijk op de wereld verruimd en doen beseffen dat het belangrijk is ieder mens te beschouwen in zijn omgeving. Ik wil mensen graag helpen hun eigen kwaliteiten te ontdekken  en te waarderen en zo te leren zelfredzaam te zijn.  

Ik voltooide de vierjarige opleiding Integrale Psychologie.

Naast deze opleiding volgde ik specifieke trainingen rond  stress en burn-out preventie en herstel, focussen, contextuele therapie, kernkwaliteiten en relatietherapie.

Verdere specifieke specialisaties zijn :

- stress- en burnout preventie en herstel : we werken hier samen aan de heropbouw van vitaliteit, zorgen voor inzicht in de opbouw van stressfactorenen kijken naar een effectieve aanpak om hervallen te voorkomen.

- eetproblemen en de emoties die ermee gepaard gaan.

- zingeving,

- omgaan met verlies en chronische ziekte

- problemen op de werkvloer.

Je kunt bij mij zowel voor individuele therapie (met (jong)volwassenen) als voor relatietherapie terecht. Soms werk ik met koppels in combinatie met mijn collega Chantal Van Den Abbeele.

top

Tarieven

€ 55 individuele consultatie (50 minuten)

€ 65 relatietherapie (60 minuten)

Een afspraak verplaatsen of annuleren kan kosteloos tot 48 u voor uw geplande afspraak. Zo kan ik uw plaats eventueel nog doorgeven aan iemand anders. Indien u minder dan 48 u op voorhand wenst te annuleren of verplaatsen betaalt u € 25, hetzij bij de eerstvolgende afspraak, hetzij per overschrijving. Als u de afspraak vergeet of als u afbelt als de sesssie begonnen is, betaalt u de volledige sessie.


top