Stien Van Havere

Contactgegevens

0472 81 14 05

stien.vanhavere@silta.be

Zittijden

Op afspraak ma-vrij

Opleiding en werkervaring

Mijn naam is Stien Van Havere, en ik ben afgestudeerd in 2017 aan de HoGent als bachelor in de voedings- en dieetkunde. Daarna heb ik in 2018 een postgraduaat diabeteseducator aan de Artevelde Hogeschool gevolgd. Deze opleiding was een zeer grote meerwaarde om de problematiek bij diabetespatiënten veel breder te gaan bekijken. Hierbij werd niet enkel naar de voeding gekeken, maar ook naar de wondproblematieken, de praktische kant rond toedienen van medicatie, de soorten medicatie,... Dit pakket vormt de ideale combinatie om diabetespatiënten goed te begeleiden.

Verder liggen mijn interesses qua voedingsadvies vooral in het begeleiden van adolescenten en volwassenen naar een gezonde eet- en levensstijl met gewone dagdagelijkse voedingsmiddelen. Daarnaast ligt het begeleiden van personen met onder- en overgewicht, spijsverteringsproblemen, hart- en vaatproblemen, vegetarische voeding, … ook binnen mijn vakgebied.

Verder probeer ik mij steeds bij te scholen en mijn kennis up-to-date te houden door extra opleidingen en congressen te volgen.  

top

Tarieven

Eerste consultatie (60 min): € 60
Tweede consultatie (30 à 45 min): € 35
Volgende consultaties (30 min): € 25

Betaalwijze: cash of bancontact app

De meeste mutualiteiten voorzien een gedeeltelijke terugbetaling van de consultaties. Vraag dit zeker na bij jouw mutualiteit.

Ik ben lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten (VBVD), en ben ook erkend door het RIZIV.

Diabetespatiënten in het voortraject of zorgtraject kunnen in aanmerking komen voor een tussenkomst van het RIZIV.

Sinds 2020 is er ook terugbetaling van het RIZIV voor kinderen met obesitas. 

De geplande afspraak kan 24 uur op voorhand kostenloos verplaatst of geannuleerd worden. Dit geeft mij de mogelijkheid om op dit moment een andere afspraak in te plannen. Indien u minder dan 24 uur op voorhand de afspraak wil annuleren of verplaatsen, vraag ik een kost van €25 bij een intakeconsultatie en €15 bij een opvolgconsultatie. Dit wordt verrekend bij de volgende afspraak of via overschrijving. Als u de afspraak vergeet, of afbelt wanneer de consultatie is begonnen, betaalt u de volledige consultatie. 

 

top