Assertiviteitstraining

Inhoud

De training is gericht op het versterken van fysieke, mentale en sociale vaardigheden. De oefeningen zijn gericht op een goede ademhaling, lichaamshouding, het ontdekken van de eigen kracht, grenzen aangeven, vertrouwen en mentale kracht.

Het programma is gebaseerd op 3 bouwstenen:

Zelfreflectie:

Kinderen/vrouwen leren tijdens de trainingen nadenken over het eigen gedrag en de gevolgen ervan. Aan de hand van de oefeningen zullen ze meer inzicht krijgen in hun eigen gedrag binnen en buiten de training.

Zelfvertrouwen:

Tijdens de trainingen leren kinderen/vrouwen hun eigen kracht kennen. Door de oefeningen in de groep bouwen ze zelfvertrouwen op.

Zelfbeheersing:

Ten slotte wordt er tijdens de training veel aandacht besteed aan het beheersen en richten van de energie. Kinderen/vrouwen leren hun energie op een positieve manier te gebruiken.

top

Data

De training duurt 8 weken en gaat door op vrijdagavond van 19u30 tot 20u30 voor kinderen van 10 tot 14 jaar en van 21u00 tot 22u00 voor vrouwen.

Data              OMWILLE VAN MIJN VERANDERDE WERKSITUATIE BEN IK MOMENTEEL NIET IN DE MOGELIJKHEID OM ASSERTIVITEITSTRAINING TE ORGANISEREN. VOOR MENSEN DIE TOCH ROND DIT THEMA WILLEN WERKEN KAN DIT OPGENOMEN WORDEN IN INDIVIDUELE THERAPIE.

Inschrijven    VOORLOPIG KAN ER DUS NIET INGESCHREVEN WORDEN.

top

Locatie

Groepspraktijk Silta (zolder)
Brugstraat 2
9190 Stekene

top

Tarieven

Voor de training van 8 weken betaal je €160,00,
voor het kennismakingsgesprek betaal je €30,00.

top

Contactgegevens

contactpersoon

Karolien Smet
psychologe - psychotherapeute

gsm 0485 11 54 52
karolien.smet@silta.be

top