Mindfulness

Inhoud

Mindfulness trainingen

Mindfulness is een doeltreffende, wetenschappelijk onderbouwde methode om je stressbestendigheid, psychisch welzijn en levenskwaliteit te bevorderen. Het bestaat uit een unieke combinatie van westerse psychologie en oosterse meditatie. Deze aandachtstraining leert je op een andere manier om te gaan met problemen, ongewenste emoties, negatieve gedachten en lichamelijke spanningen. Het leert je voller in het leven van elk moment te staan en meer aanwezig te zijn in je leven. In de kracht van het nu. Het leert je om vanuit innerlijke vrijheid, rust en wijsheid bewuste keuzes te maken en doelgericht actie te ondernemen.

Deze cursus kan helpend zijn voor mensen met stressgerelateerde klachten, angst, (preventie van herval van) depressie, chronische pijn, piekeren, overweldigende emoties, CVS, burnout, of gewoon voor mensen die bewuster en aandachtiger willen leren leven. Op aanvraag is meer informatie verkrijgbaar.

top

Data

AVONDCURSUS (8-weken mindfulnesstraining)

Telkens op donderdagavond van 19u tot 22u30

28 november 2024
5, 12, 19 december
9, 16, 23, 30 januari 2025

Voor meer praktische informatie klik hier.

Inschrijving via www.mindfulme.be

Inschrijven op volgorde van aanmelding.

Als ondersteuning van de training mindfulness is er audiomateriaal inbegrepen (via downloads). Zij maken deel uit van het programma en je ontvangt dit audiomateriaal bij de start van de sessies.

top

Locatie

Groepspraktijk Silta (zolder)
Brugstraat 2
9190 Stekene

top

Tarieven

Voor de 8-weken mindfulnesstraining betaal je € 349.

Inbegrepen:

-        Digitale syllabus
-        Audiomateriaal

top

Contactgegevens

contactpersoon

Beja Pingnet

beja@mindfulme.be
0484 157 325

top

www.mindfulme.be

top