Introductieles essentiële oliën

Inhoud

Dr. Aline De Pelsemaeker:

"Als arts en als mens ben ik rotsvast overtuigd van het belang van de holistische geneeskunde, hand in hand met de klassieke geneeskunde. Ik ben er ook rotsvast van overtuigd dat iedereen zijn eigen dokter kan zijn, als hij/zij bereid is om zijn/haar gezondheid in eigen handen te nemen en lichaam, geest en ziel terug als 1 geheel leert zien. Het is mijn missie om mensen tools, inzichten en vaardigheden aan te reiken die hen de mogelijkheid geven om hun eigen dokter te zijn. 

Het gebruik van pure, zuivere essentiële oliën neemt daarbij een belangrijke plaats in voor mij omdat ze heel efficiënt ondersteunen, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Omdat zuiverheid en puurheid top-prioriteit is, en omdat een betrouwbaar en ethisch-sociaal geëngageerd bedrijf enorm belangrijk is, heb ik ervoor gekozen om met DoTERRA samen te werken. De naam DoTERRA (geschenk van de aarde), vat prachtig samen waar DoTERRA voor staat: ze willen deze geschenken van de natuur beschikbaar maken voor iedereen die dat wil. Samen met DoTERRA wil ik deze waardevolle kennis aanreiken aan alle mensen die hun gezondheid terug in eigen handen willen nemen en daarvoor zoveel mogelijk natuurlijke producten willen gebruiken. En geloof me, met onze ondersteuning kan echt iedereen het!!

De eerste stap in dit kennismakingsproces is een heel waardevolle introductieles die ik binnenkort voor de tweede maal geef op donderdag 13/06/24 van 19u-20u30 in Groepspraktijk Silta in Stekene." 

top

Data

donderdag 13/06/2024 van 19u tot 20u30

top

Locatie

Cursusruimte op de zolder van Silta

top

Tarieven

De bijdrage voor deze introductieles bedraagt 15 euro, je krijgt hiervoor ook een productgids en een essentiële olie gratis!

top

Contactgegevens

Inschrijven via 
onthaal@praktijksalutem.be

top