Zachte mindful yoga

Inhoud

Deze lessen zijn gericht op: ontspannen en rustig bewegen op het ritme van je eigen ademhaling. Zachte bewegingen, ademoefeningen en meditatie brengen lichaam én geest tot rust. Misschien kan je het leven vanuit een ander perspectief bekijken? Er is geen voorkennis  vereist om Mindful Yoga te beoefenen. Je leert rekening houden met je eigen lichaam, je grenzen kennen en te accepteren. Deze lessen bieden een plaats waar iedereen de toestemming krijgt om daar te zijn, exact waar ze op dit moment zijn.
 
Het zijn lessen waar iedereen welkom is, ieder van ons heeft soms behoefte aan een lessen die fysiek niet te zwaar zijn. Daarnaast is Mindful Yoga ook geschikt voor mensen die herstellende zijn of last hebben van burn-out, cvs, fibromyalgie, of andere klachten.

top

Data

Elke donderdag van 10u45 tot 11u45.

Lessen herstarten op donderdag 7 september 2023.

Instappen is steeds mogelijk. 

top

Locatie

Cursusruimte op de zolder van Silta

top

Tarieven

13€ drop-in, 60€ voor 5 lessen, 110€ voor 10 lessen (bepaal na de eerste les wat je wilt doen).

Breng je eigen matje en dekentje mee.

top

Contactgegevens

contactpersoon

Inschrijven bij Steven via mail:

kundalyogi@gmail.com

Namaste, mijn naam is Steven Neyt ,sinds 2015 ben ik een zelfstandig yoga docent en muziek brenger. Kundalini-yoga , yoga flow , mindfull yoga, ,relaxatie, ademwerk, sound en healing zijn mijn passies.


Op vroege leeftijd voelde ik dat er meer was, had een gemis, toen is mijn zoektocht gestart naar heelheid, eerst via hatha-yoga, dan ben ik opleidingen gaan volgen in diverse vormen yoga, healing en sjamanisme.
Mijn zoektocht bracht me ook de fascinatie voor diverse klanken en vibraties. Toen kwam kundalini-yoga op mijn pad en dit zorgde voor enorme transformatie, na twee jaar kundalini-yoga te hebben beoefend had ik besloten om zelf docent te worden en heb een opleiding genoten in diverse landen in Europa, ondertussen geef ik sinds 2015 zelf les en alle stukjes van de puzzel vielen in elkaar.

Elke donderdagochtend kan je bij mij terecht voor yoga flow en mindful yoga in Stekene en elke laatste vrijdagavond van de maand neem ik je mee op klankreis.

Individuele healing sessie kan enkel op afspraak.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.
met licht, Steven

top

https://kundal-yoga.weebly.com

top