Els Haerts

Contactgegevens

0485 56 75 44

els.haerts@silta.be

Zittijden

op vrijdag

Opleiding en werkervaring

Mijn naam is Els Haerts, geboren in 1979. Als basisopleiding heb ik een bachelor maatschappelijk werk. Ik heb 20 jaar ervaring in de psychosociale sector waarvan ik 14 jaar met ouders heb gewerkt die problemen ervaren op diverse vlakken waaronder in de opvoeding en veelal een psychische kwetsbaarheid hebben. De laatste 6 jaar werk ik met gezinnen en alleenstaanden waaronder mensen met psychose gevoeligheid, persoonlijkheidsproblematieken, …

Daarnaast werk ik sinds 2016 als freelance therapeut bij het CAW Oost-Vlaanderen waar ik een psycho-educatief programma begeleid dat tot doel heeft de veerkracht van mensen met een vluchtelingverhaal of migratie achtergrond te verhogen. Hierdoor heb ik geruime ervaring met cultuursensitief werken. 

Ik volg de erkende opleiding integratieve psychotherapie welke verschillende psychotherapievormen combineert (psychosynthese, systeemdenken, cognitieve gedragstherapie, gestalttherapie, experimentele therapie) en vertrekt vanuit de groeimogelijkheden en sterktes van de mens. De mens is 1 geheel waarbij lichaam, gedachten, emoties, gedrag en omgeving met elkaar verbonden zijn.

In mijn gespreksruimte wil ik jou een veilige plek bieden om je verhaal te brengen en waar je volledig jezelf kan zijn. We verdiepen ons samen in jouw hulpvraag en gaan op zoek naar je eigen krachten om jouw veerkracht te verhogen.                

Als psychotherapeut in Silta begeleid ik vooral volwassenen die kampen met:
- burn-out en stress,
- angststoornissen,
- trauma’s en verlies (verlies van een dierbare, een job, van je land van herkomst, door ziekte van jezelf of ziekte een geliefde, … )
- identiteitsconflicten,
- persoonlijkheidsproblematiek,
- zingevingsvragen (wat wil ik met mijn leven?)

Privé geef ik wandeltherapie in Stekene en omgeving.

top

Tarieven

Individuele therapie: € 60 per consultatie (50 minuten) 

Indien je een tweede persoon bij de therapie wilt betrekken, is de prijs voor een consultatie € 70 voor 60 minuten.

Afspraak annuleren of verzetten

We hebben er alle begrip voor dat een afspraak door omstandigheden niet kan plaatsvinden. Een afspraak verplaatsen of annuleren kan kosteloos tot 48 u voor je geplande afspraak. Zo kan ik je plaats eventueel nog doorgeven aan iemand anders. Indien je minder dan 48 u op voorhand wenst te annuleren of verplaatsen betaal je € 30, hetzij bij de eerstvolgende afspraak, hetzij per overschrijving. Als je de afspraak vergeet of als je afbelt als de sessie begonnen is, betaal je de volledige sessie, ongeacht de reden. Dit ter bescherming van onze agenda en ons inkomen.

Bedankt voor je begrip!

top