Karolien Smet

Contactgegevens

0485 11 54 52

karolien.smet@silta.be

Zittijden

maandag overdag- dinsdagavond - donderdagavond

Opleiding en werkervaring

Ik ben Karolien Smet, geboren in 1980 in het Waasland. In 2003 studeerde ik af aan de Universiteit van Gent als klinisch psychologe. Ik liep stage in een instelling Bijzondere Jeugdzorg in Laken en het Psychiatrisch Centrum Dr. Guislain in Gent.

Sindsdien werkte ik in een aantal sectoren: privé, onderwijs en vorming.

In 2006 startte ik als begeleider in het Time Out project van Sint-Niklaas waar ik jongeren die op school in een negatieve spiraal terechtgekomen waren begeleidde om het geloof in eigen mogelijkheden te herstellen en aldus de negatieve spiraal te doorbreken. Uit deze ervaring groeide het verlangen om me nog meer te verdiepen in de mens en zijn belangrijke relaties en hoe deze een grote invloed uitoefenen op de mens die we geworden zijn. Daarom startte ik in 2007 de 4-jarige opleiding contextuele therapie. In 2013 volgde ik een bijscholing in assertiviteitstraining. In het najaar van 2015 volgde ik een training voor Psychotherapeutische behandeling voor opzettelijk zelfverwondend gedrag bij jongeren.

Sinds september 2010 ben ik werkzaam als psychologe en psychotherapeute in de groepspraktijk Silta.

Je kan bij mij terecht voor individuele therapie met kinderen  (vanaf 12 jaar), jongeren en volwassenen en voor ouderbegeleiding.

top

Tarieven

€60,00 per consultatie (50 minuten) - Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar is een gedeeltelijke terugbetaling voor een aantal sessies per kalenderjaar mogelijk afhankelijk van de mutualiteit waarbij u bent aangesloten.

We hebben er alle begrip voor dat een afspraak door omstandigheden niet kan plaatsvinden. We vragen je dan wel om ons minimum 48 uur op voorhand te verwittigen.

Indien u minder dan 48 u op voorhand wenst te annuleren of verplaatsen betaalt u € 30,00 hetzij bij de eerstvolgende afspraak, hetzij per overschrijving. Als u de afspraak vergeet of als u afbelt als de sessie begonnen is, betaalt u de volledige sessie, ongeacht de reden. Dit ter bescherming van onze agenda en ons inkomen.

Bedankt voor uw begrip!

top