Goedele Le Bruyn

Contactgegevens

0487 53 49 84

goedele.lebruyn@silta.be

Zittijden

maandag en woensdag

Opleiding en werkervaring

Mijn naam is Goedele Le Bruyn (°1960). Ik ben afgestudeerd als filosofe aan de Universiteit Antwerpen met als hoofdvak wijsgerige antropologie, de filosofische vraag naar het wezen van de mens. Daarnaast behaalde ik een diploma als gegradueerde in de orthopedagogiek en rondde ik een 4 jarige erkende integratieve psychotherapeutische opleiding af. In deze opleiding worden verschillende psychotherapeutische stromingen ( cognitieve gedragstherapie, lichamelijke methodieken, psychosynthese, contextuele therapie…) geïntegreerd en gaat men uit van het groeivermogen van de mens. 

Ik heb 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen die omwille van een beperking (sociaal, emotioneel, lichamelijk, mentaal) meer moeite hebben in hun leven. Ik werkte als psychotherapeut (toen nog in opleiding) in de dienst Persoonlijk en Relationeel Welzijn van het CAW in Sint Gillis Dendermonde . In de commerciële sector werkte ik 10 jaar in een managementfunctie om mensen en bedrijven hun doelstellingen te helpen realiseren. Occasioneel geef ik groepstrainingen zoals ‘Verbindend communiceren’ en ‘Creativiteit en innerlijk conflict’. 

Naast mijn werk in groepspraktijk Silta heb ik een eigen psychotherapiepraktijk in Lokeren.

Specialisaties

Ik geloof rotsvast in de mogelijkheden en groeikracht van mijn cliënten. Samen met hen maak ik graag ‘een  warm-betrokken ruimte’ waarin de hulpvraag op een open en respectvolle manier verkend en uitgesproken mag worden. We gaan vervolgens op pad naar meer ruimte, draagkracht, perspectief … tot aan het moment dat de cliënt beslist dat hij/zij vanaf hier weer verder kan.

Ik richt me vooral op individuele therapie (jongeren, volwassenen, 50 plussers).

Je kunt bij mij terecht voor:
- trauma’s, verlies- en rouwgevoelens (verlies van dierbaar iemand, ontslag, scheiding, ontrouw partner, verminderde lichamelijke mogelijkheden, …)
- zingevingsvragen, gevoelens van innerlijke leegte en vervreemding
- relationele problemen
- depressieve stemmingen, angststoornissen, identiteitsconflicten
- verslavingsproblemen (binge-eten, boulimie, werkverslaving, alcoholverslaving, …)
- klachten rond stress en burn-out
- leren leven met HSP.

top

Tarieven

* Individuele therapie :  € 60 per sessie / 60 minuten

* Relatietherapie : € 70 per sessie / 60 minuten 

Afspraak annuleren of verzetten
Ik heb er alle begrip voor als een afspraak door omstandigheden niet kan plaatsvinden, maar ik vraag je dan wel om mij minimaal 48 uur op voorhand hiervan te verwittigen. Zo kan ik je plaats eventueel nog doorgeven aan iemand anders. Als een afspraak minder dan 48 uur op voorhand wordt afgemeld of verplaatst, wordt de helft van de sessie aangerekend ongeacht de reden. Dit ter bescherming van mijn agenda en inkomen. Als je de afspraak vergeet of als je afbelt als de sessie begonnen is, wordt de volledige sessie aangerekend.

Dank voor je begrip.

Ondernemingsnummer BE0649607218 

top