Ingrid Van Steelandt

Contactgegevens

0470 72 12 20

ingrid.vansteelandt@silta.be

Zittijden

op afspraak

Opleiding en werkervaring

Ik ben Ingrid Van Steelandt, loopbaancoach en ik wil jou graag in samenwerking met Diaspoor, dat duwtje in de rug geven waardoor jij verder kan op jouw pad.

Begin januari 2017 ging ik, na 2 weken vakantie, terug naar het werk. Ik was juist gearriveerd op kantoor, toen de HR Manager me vroeg of ik vijf minuutjes had. Ik wist onmiddellijk hoe laat het was. Een uur later was ik terug op weg naar huis.
Na bijna 31 jaar werd ik van het ene ogenblik op het andere bedankt voor mijn diensten. Het voelde enerzijds als een last die van mijn schouders viel, maar anderzijds ook als een grote teleurstelling. Het voelt niet prettig om ineens zonder verwittiging te horen dat ze niet meer tevreden zijn na zo’n lange samenwerking. Ik wou al een tijdje iets anders, maar wist niet precies wat. Er werd me  wel eens voorgesteld om loopbaancoaching te volgen en mezelf en mijn mogelijkheden onder te loep te nemen, maar het hele gebeuren schrok me af. Op een bepaald moment trok ik mijn stoute schoenen aan en ging ik toch eens informeren hoe het in elkaar zat. Opnieuw deinsde ik terug voor het onbekende.

En dan plots mijn ontslag…
Ondertussen heb ik verschillende cursussen gevolg in coaching en ben ik zelf loopbaancoach. Ik weet nu wat de voordelen zijn van een dergelijk traject. Je hoeft er helemaal geen schrik voor te hebben. Ik bekijk gewoon samen met jou wat je het beste ligt, wat jij graag doet en welke jobaanbiedingen of mogelijkheden er voor jou open liggen. Het is helemaal niets angstaanjagends en ....
Wist je … het hoeft  helemaal niet veel geld te kosten om een loopbaanbegeleidingstraject te volgen.
Mits je aan bepaalde voorwaarden voldoet, kan je een beroep doen op de loopbaancheques van VDAB. Je hebt dan recht op een traject van 7 uur voor een bedrag van 80€.

Misschien is het dan nu het moment om te informeren op welke manier ik jou van dienst kan zijn.
Vraag vrijblijvend informatie en zet die stap die je al zo lang wil zetten.
Ga ervoor en neem jouw toekomst zelf in handen. Vraag gewoon dat duwtje in je rug om jouw weg te kunnen gaan.

DURF TE KIEZEN VOOR JEZELF !

top

Tarieven

LOOPBAANCHEQUE

Ik ben gemandateerd als erkend centrum voor de VDAB. Hierdoor kan je de begeleiding betalen met loopbaancheques van de Vlaamse overheid.  Je hebt dan recht op een traject van 7 uur voor een bedrag van 80€.

De voorwaarden 

Hoe de loopbaancheques van de Vlaamse overheid bestellen?

of vraag het mij, ik help je graag verder

top