Julie Jansen

Contactgegevens

julie.jansen@silta.be

Zittijden

donderdag vanaf 16u

Opleiding en werkervaring

Ik ben Julie Jansen (1997) en studeerde in 2020 af als klinisch psychologe aan de Universiteit van Gent. Momenteel werk ik in een diabetescentrum, waarbij ik mensen begeleid in het verwerken en aanvaarden van hun diagnose en het integreren van hun diabetes in het dagelijkse leven. Verder werk ik ook met ouderen en hun naasten die geconfronteerd worden met allerlei gezondheidsproblemen. 

Ik hou er van om mensen bij te kunnen staan in een moeilijke periode. Het is niet altijd makkelijk om mensen te vinden die luisteren naar je verhaal en die ook blijven luisteren. Daarom kan het helpen dat iemand neutraal naar jouw verhaal wil luisteren. En dat is wat ik graag doe, luisteren naar wat er in je omgaat en wat er allemaal in je leven speelt, om je er dan hopelijk mee te kunnen helpen. 

Ik vind het dan ook erg boeiend om (jong)volwassenen te begeleiden die kampen met gezondheidsproblemen, alsook angst, eetstoornissen, stress en burn-out. Alsook heb ik een grote interesse in Acceptance & Commitment therapie (ACT), waarbij vervelende gedachten, gevoelens en omstandigheden aanvaard worden en we samen op zoek gaan naar hoe je kan leven volgens jouw waarden. Op die manier proberen we om jouw veerkracht te verhogen zodat je weer sneller kan opstaan na een tegenslag. 
Ik volgde dan ook een opleiding in ACT bij Act-academie (Deurne). 

Momenteel volg ik een opleiding tot integratief psychotherapeut, waarbij verschillende benaderingen van psychotherapie gecombineerd worden. 

Ik heet je welkom voor een gesprek en nodig je graag uit om samen door jouw proces te gaan, waarin respect en vertrouwen centraal staan. 

top

Tarieven

Individuele therapie: € 60 per consultatie (50 minuten) 

Indien je een tweede persoon bij de therapie wilt betrekken, is de prijs voor een consultatie € 70 voor 60 minuten.

Afspraak annuleren of verzetten

We hebben er alle begrip voor dat een afspraak door omstandigheden niet kan plaatsvinden. Een afspraak verplaatsen of annuleren kan kosteloos tot 48 u voor je geplande afspraak. Zo kan ik je plaats eventueel nog doorgeven aan iemand anders. Indien je minder dan 48 u op voorhand wenst te annuleren of verplaatsen betaal je € 25, hetzij bij de eerstvolgende afspraak, hetzij per overschrijving. Als je de afspraak vergeet of als je afbelt als de sessie begonnen is, betaal je de volledige sessie, ongeacht de reden. Dit ter bescherming van onze agenda en ons inkomen.

Bedankt voor je begrip!

Erkenningsnummer psychologencommissie: 972128646

top